Tweedaagse Coachend Werken 21 en 22 juni 2018Coachend Werken?
Leer de jaarringen te zien in jouw ontwikkeling en werk met anderen in een nieuw perspectief.  

Jouw collega's en anderen helpen bij hun ontwikkeling begint bij...jezelf.

Inhoud

Tijdens deze tweedaagse workshop werk je aan jouw vaardigheid om coachend te werken met anderen. Je bent zelf het instrument en daarom kijken we met name naar de eerste diemsnie, de IK dimensie. Coaching gaat om het in contact zijn met jezelf en de ander. De dynamiek tussen jezelf en de ander wordt ontrafeld om coachend werken te doorgronden. Jij staat centraal en past direct enkele coachprincipes toe op jezelf, zodat je weet hoe het werkt bij anderen.

De principes om coachend te werken lopen als een rode draad door de twee dagen. Het begint bij waarnemen en hoe je contact maakt. Daarna werk je verder met het juist stellen van doelen en hoe eigenaarschap nemen precies werkt. Je leert de Comfort Plus dynamiek bij weerstand en krijgt een inkijk in hoe mensen leren als er weerstand is. Je leert te zien welke patronen dan wel vitaal werken. Met deze workshop heb je een stevig vertrekpunt om coachend te werken in jouw werkpraktijk.


 

Doel en Doelgroep

Ben je teamleider, leidinggevende, interim professional, docent, trainer, projectleider of heb je een vergelijkbare functie? Je hebt al enige tijd ervaring in deze rol en wilt je eigen ervaringen inzetten in de cursus.
De opbrengst van Coachend Werken is een verdieping in jezelf in de interactie met collega's met behulp van technieken uit de professionele coaching. Coachend werken is bedoeld voor mensen die een stap verder willen gaan in hun persoonlijke ontwikkeling èn die van anderen.
De workshop sluit je af met een helder kader om coachend werken toe te passen. Je ontvangt het Workshop Deelname Certificaat.

Aanpak en Werkwijze

3DMens werkt driedimensionaal. Dit betekent dat je leert te werken met de drie fundamenten in professioneel begeleiden: Creativiteit, Bewustzijn en Vitaliteit.
We werken steeds met een andere kijk op jouw interacties. We werken met eigen casuïstiek. Er wordt van je verwacht dat je eigen werk situaties gebruikt in de oefeningen. Je wordt bewust onderdeel van het leerproces van jezelf en van de ander (tweedimensionaal) en leert te werken naar de derde dimensie. Daarin gebruik je jouw rol in jouw organisatie, maar ook jouw rol als deelnemer in de cursusgroep. We werken telkens vanuit 'wat er is' en 'wat ontdekt wil worden'. Zodoende leer je coachend werken in de praktijk.
De werkwijze is interactief en gericht op het samen ervaren wat coachend werken doet. De theorie staat in deze opleiding op de achtergrond. Er is veel aandacht voor oefening, opdrachten en reflectie. 


Onderwerpen

Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van contact en contract, feedback in leerprocessen en gebruik je technieken die helpen bij herkennen van weerstand. De eerste dimensie (dat ben jijzelf) wordt op speelse wijze  extra uitgelicht door de vijf kritische succesfactoren te gebruiken.

3DMens hanteert tijdens de twee daagse verschillende principes uit het systeemdenken, Systemisch Werken, Brein centraal leren, Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Lichaamswerk.

Deelnemers aan deze workshop kunnen meedoen met de vervolg dagen.Data en tijden


Donderdag 21 en vrijdag 22 juni 2018

Tijdens de tweedaagse werken we op dag 1 tussen 10.00 uur tot 21.00 uur en op dag 2 van 08.30 uur tot 16.00 uur. 
Totaal bestaat de tweedaagse uit 5 dagdelen. 

Locatie


Midden Nederland (lokatie wordt nog bekend gemaakt)
 

Investering


€ 865,- (incl. arrangement met totaal overnachting, ontbijt, lunches, diner, koffie/thee en materialen tijdens de training, excl. BTW  (met BTW € 1.046,65)Inschrijven


Gebruik het inschrijfformulier in de linkerkolom of klik HIER. Je kunt ook een mail sturen naar info@3dmens.nl en je krijgt dan het formulier per mail. 


Als je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden van 3DMens.

Bij meer dan 14 inschrijvingen kom je op de wachtlijst.

Je kunt tot uiterlijk 1 juni 2018 inschrijven.

 

Vragen


Heb je nog vragen, dan kun je altijd reageren naar info@3dmens.nl.

Liever bellen? Of een vrijblijvend intakegesprek Bel met 0614929753.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten