Workshop Doorbreek de Dramadriehoek 20 en 21 september 2018


Doorbreek de Dramadriehoek

20 en 21 september 2018

Drama ligt op de loer op de werkvloer en hoe zie jij dat?
Kleine irritaties op de werkvloer zijn ongemerkt aanleiding voor grotere problemen. Als een probleem escaleert is vaak niet meer duidelijk wat de oorzaak was. Helaas is de werkelijkheid dat het begint met een klein drama. Hoe herken je dat en hoe volg je het patroon...of doorbreek je het?

Inhoud

De Drama Driehoek als mechanisme komt uit de Transactionele Analyse. Deze vorm van analyseren van onze communicatie helpt om ons gedrag te begrijpen.
Tijdens de workshop ga je leren hoe het mechanisme werkt en wat de achtergrond is. De Drama Driehoek heeft drie onbewuste rollen die we allemaal (wel eens) spelen in onze interacties met anderen. Hierbij veroorzaken we 'Spel'patronen die ongemerkt de drama driehoek laten werken. Je krijgt direct zicht op je eigen patronen die maken dat je bepaalde 'rollen' kiest. Vanuit je eigen werkpraktijk ga je aan de slag om te ontdekken wat de kwaliteiten zijn die je in die driehoek tegenkomt. Je gaat zien wat de betekenis ervan is en vooral hoe je 'eruit' kunt komen door gebruik te maken van de 3D Driehoek.

  

Doelgroep 

Ben je in je werk veel in (advies) gesprekken, waarbij je soms merkt dat het niet werkt of lastig is om situaties te doorbreken? Herken je dan de mechanismen van macht en onmacht? Merk je irritaties, negatieve opwinding op? Als het gaat 'sluimeren' kun je er wat aan doen. Wil je meer leren over jezelf in die dynamiek en wil je je eigen inzicht beter benutten? Met deze workshop leer je anders te kijken naar jouw interactie.
De workshop is bedoeld voor professionals in advies, training en/of leidinggevende functies (HR, consultancy, sales, onderwijs/opleidingen).Data en locatie


Donderdag 20 en vrijdag 21 september 2018.
Inloop vanaf 09.30 uur en aanvang 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.
Locatie is op een fraaie plek in Midden Nederland (wordt later bekend).Kosten


Je investering is € 575,- (dit is incl. koffie en thee en lunch, excl. BTW). Indien je wenst, kun je op of in de buurt van deze locatie een overnachting boeken. 


Inschrijven


Je kunt inschrijven met het inschrijfformulier op de website www.3dmens.nl of vraag een voorgedrukt exemplaar aan via info@3dmens.nl.
Of klik HIER.
Als je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden van 3DMens.

Bij meer dan 14 inschrijvingen kom je op onze wachtlijst.

Je kunt tot uiterlijk vrijdag 7 september 2018 inschrijven.

Vragen

Heb je nog vragen, dan kun je altijd reageren naar info@3dmens.nl. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Liever bellen? Bel dan met 06 1 49 29 753.
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten