donderdag 10 maart 2016

WORKSHOP Psychologische Aspecten in klantrelaties 18 maarthttp://www.zzphouten.nl/ag-17078-7-82572/agenda/vr_18_mrt_workshop_1_psychologische_aspecten_in_klantrelaties.html

 

Psychologische aspecten in klantrelaties


Herken jij de onderstroom in een gesprek? Over wie zegt het wat als er onderstroom is? Wat communiceer je nog meer wat je wel of niet zo bedoelt?
 

In deze workshop krijg je inzicht in een paar elementen die (vaak onbewust) een rol spelen in je communicatie. Je maakt in vogelvlucht kennis met de aspecten van je eigen communicatie en die zetten je in beweging.

Workshopleider: Norbert Overvelde, 3Dmens

Norbert kijkt naar de aspecten die verder gaan dan het inhoudelijke uitwisselen van informatie. Hij maakt daarbij gebruik van verschillende psychologische achtergronden om mensen en teams te ‘bewegen’. www.3dmens.nl
 

Programma
Datum:             Vrijdag 18 maart 2016

Tijd:                 9.30 – 11.30 uur
Plaats:             JOINN!
Onderdoor 5, 3995 DW Houten

 

Aanmelden
Leden van ZZP Houten, maar ook zzp’ers die (nog) geen lid zijn zijn van harte welkom. Voor deze bijeenkomst vragen we een bijdrage in de kosten van €10 per persoon.

Aanmelden kan tot uiterlijk 16 maart via info@ijkpunt.nl o.v.v. Aanmelding workshop 18 maart. 

Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Wees er dus snel bij! Vol=vol!


ZZP Houten is een netwerk van zelfstandig ondernemers (zonder personeel) binnen de gemeente Houten. Kijk voor meer informatie op www.zzphouten.nl.
 

 

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten