Tweedaagse Ontmasker het Team op 4 en 5 oktober 2018

Ontmasker het Team

4 en 5 oktober 2018Maak kennis met de maskers van teams en hoe jij kunt ontmaskeren.

In professionele samenwerking vormen mensen teams. Die teams hebben bewust en onbewust kenmerken die telkens herhalen. Zo zijn teams een spiegel van de individuen die er werkzaam zijn. Ieder team heeft kenmerken tot groei, stagnatie en achteruitgang. Deze kenmerken zijn verbonden aan de maskers die wij allemaal hebben. Die maskers krijgen wij onbewust mee in ons leven. Ze hebben effect op hoe we samenwerken.

Inhoud

In de tweedaagse maak je kennis met deze maskers en welk effect ze hebben op de mensen in het team en hoe de samenwerking vorm krijgt. Je krijgt een overzicht van de maskers, hun thema's en dilemma's en wat je kunt doen als je ze tegenkomt.

Je bouwt in zekere zin aan jouw maskers gedurende jouw leven. De continue aanpassingen die je doet maken dat je krachtig en kwetsbaar bent.
Het is een kennismaking workshop waarbij je zelf ervaart hoe de werking van de maskers doorwerkt.
Je ontdekt de elementen die op jou van toepassing zijn te gebruiken in jouw samenwerking(en). Je leert daarbij de kern polariteiten van ieder masker te herkennen en de team(s) e/o groepen waar je mee werkt beter te duiden.

Doelgroep

De tweedaagse is speciaal ontworpen voor teamcoaches, leidinggevenden, procesbegeleiders, projectleiders, trainers en docenten. Twee tot drie jaar ervaring in het werken met groepen/teams is verplicht. Deelnemers hebben de bereidheid om hun eigen ervaringen te gebruiken in de workshop.

Aanpak en Werkwijze


Alle workshops en trainingen hebben dezelfde aanpak. 3DMens werkt driedimensionaal en dat wil zeggen dat drie elementen centraal staan in de tweedaagse. Creativiteit, Bewustzijn en Vitaliteit. Bij het ontmaskeren komen deze drie pijlers telkens terug.

Met het inbrengen van de eigen leervragen (casuïstiek) begint het 3D proces. Daarin gebruikt 3DMens een prettige afwisseling tussen theorie en praktische oefening. Binnen die afwisseling is er op een bijzondere manier ruimte voor jouw ontmaskering.
 

Onderwerpen


Tijdens de tweedaagse staan we stil bij de aspecten en kenmerken van de maskers. We bewandelen het pad dat ieder team aflegt om tot ontwikkeling te komen. De maskers vormen de leidraad; het schizoïde, orale, symbiotische, psychopatische, masochistische en rigide masker. Ze vertellen allemaal een verhaal over jouw team.

Data

Deze tweedaagse vindt plaats op 4 en 5 oktober 2018.
We werken op dag 1 van 10.00 uur tot 21.00 uur en op dag 2 van 08.45 uur tot 15.30 uur.

Locatie

De locatie is een plek die rust en natuur biedt in Midden Nederland. Als het weer het toelaat zullen ook opdrachten buiten plaatsvinden. Het programma biedt ruimte om ook van de omgeving te genieten. Je bent er even helemaal eruit en de staf zorgt voor een prettige sfeer.


Kosten

Je investering is € 725,- (dit is incl. arrangement met overnachting, 2 x lunch, 1 x ontbijt en 1 x diner, koffie en thee en alle materialen tijdens de training, excl. BTW). Met BTW is bedrag € 877,25).

Inschrijven

Je kunt inschrijven met het inschrijfformulier op de website www.3dmens.nl of vraag een voorgedrukt exemplaar aan via info@3dmens.nl.
Of klik HIER.
Als je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden van 3DMens.

Er kunnen maximaal 2 deelnemers van een bedrijf of één vestiging meedoen. Bij meer dan 10 inschrijvingen kom je op onze wachtlijst.

Je kunt tot uiterlijk vrijdag 21 september 2018 inschrijven.

Vragen

Heb je nog vragen, dan kun je altijd reageren naar info@3dmens.nl. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Liever bellen? Bel dan met 06 1 49 29 753.Geen opmerkingen:

Een reactie posten