woensdag 23 januari 2013

Coachtechnieken in 3D, wil je ze leren?

 
Stel dat je in drie dagen een aantal technieken leert die je echt verder brengen in je professionele rol? Technieken in communicatie die afgekeken zijn uit de professionele coaching, die je zelf en anderen verder brengt? Technieken om bestaande weerstanden te doorbreken, die samenwerking verbeteren, die weer kracht geven in plaats van last, die anderen laat doen wat ze eerder niet deden….Zoek jij die? Dan is de training 3DCoachingtechnieken de oplossing.
INHOUD

Je leert in deze drie daagse de drie dimensies van coaching kennen en toepassen. Deze dimensies worden duidelijk door te spelen met verleden, heden en toekomst en je ervaringen in hoofd, hart en lijf. Je leert te werken met authentieke interventies in moeilijke gesprekken. Daarbij is het uitgangspunt altijd je eigen werkpraktijk of wat zich aandient in de training. Je werkt vanuit de dynamiek van het hier-en-nu en leert vanuit verschillende dimensies gesprekken structureel verder te brengen. Je gaat verder dan je gewend bent met een ander effect. We onderzoeken en verkennen daarbij je grenzen en gedragspatronen. Als je dit doet, dan kun je dat ook bij anderen…Tijdens de drie daagse leer je de basis coachprincipes en o.a. de 3DSpiraal en de 3Deuren. Dit zijn oefeningen die in gesprekken laten zien hoe je echt verder komt.


DOEL en DOELGROEPJe bent in je werk sterk betrokken bij collega’s en of klanten. Je heb een duidelijk resultaat voor ogen en heb je al enige tijd ervaring in je huidige baan. Je merkt dat bepaalde zaken zich telkens herhalen bij bepaalde situaties of mensen. Je hebt al cursussen gedaan over communicatie, maar nog niet echt verdiepend en reflectief gewerkt. Je bent er nu aan toe als leidinggevende, commercieel professional of een specialistisch beroep waarbij je veel werkt in direct contact met anderen. Van jou wordt verwacht dat je werkt met persoonlijke ervaringen en open staat voor nieuwe leerervaringen.DATA, LOCATIE EN WERKTIJDEN

Maandag 11 t/m woensdag 13 maart 2013

Hotel Bergse Bossen, Driebergen.


Dag 1 is van 10.00 uur tot 22.00 uur, dag 2 van 09.00 uur tot 22.00 uur en dag 3 van 09.00 uur tot 16.00 uur.

INVESTERING
€ 1.395,- incl. BTW, koffie, thee,
2 x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en 2x overnachting.
Inschrijven voor:
22 februari met inschrijfformulier (
hier)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten