Anderen over mijNorbert meegemaakt bij Feedback 3.0. Wat een bevrijding. De menselijke kant in verhouding tot de professionele kant. Boeiend leerproces en Norbert als begeleider. Wat een rust en knap om zoveel mensen te blijven prikkelen tijdens de sessies. Ik zou wensen dat er meer van rondliepen. Aanwezig op de juiste momenten en observerend om het proces te laten werken en dan geweldige krachtige feedback geven. Zeer leerzaam. dank.

Ev, Y  en E.S.

Wat een ervaring deze cursus! Een cadeau. Mooi om te zien hoe je bij Norbert 'live' leert om coachend te werken. Vooral praktisch en mooi onderscheidend van andere management development opleidingen.

J.v. A.

Nu weten we wat 3D is bij Norbert. We hebben 3 keer sessie met Feedback 3.0 ervaren als een vernieuwende manier van kijken naar elkaar. Met respect en waardering, maar ook weer scherp en confronterend. Norbert weet de stijgende lijn in het groeiproces helder te spiegelen met telkens weer een tandje bij.

T. v. R.

Norbert is inspirerend, helder en ervaren. Hij wist op de juiste momenten de groep los te laten, maar ook weer de regie te nemen als het nodig was. Hij was daarin goed in balans.
J.B.
 
Feedback 3.0 gedaan. Goede investering in mijn team! Norbert aan het werk gezien, enthousiasme is prikkelend, vooral praktisch en Norbert haalt het onderste uit de kan (in mijn team). Boeiend leerproces.
M.v. A.
 

Ik had van collega’s al gehoord dat ze deze opleiding (coachend werken) zo positief vonden. Voor mij geldt niet anders. Ik vind het veruit de beste opleiding die ik heb mogen volgen in onze organisatie. Eerlijk gezegd had ik vooraf enige twijfel of 1 persoon deze cursus zou kunnen leiden (zonder acteurs), maar Norbert deed dat meer dan voortreffelijk.
Ik heb Norbert als opleider geweldig gevonden! Zijn persoonlijke wijze (rustig, vriendelijk, maar wel sturend, duidelijk en voor iedereen aandacht) hoe hij deze cursus geeft werkt goed voor de deelnemers. Iedereen is actief en deelt in juiste mate zijn eigen ervaringen. Norbert zorgde voor veiligheid en dat is wel nodig bij deze opleiding om actief te zijn in het proces.


C.M.

Hij geeft de cursus op coachende wijze, hij benoemt direct als het niet lekker loopt. Hij vraagt door en is direct zonder te kwetsen. Je kon in groepjes de technieken oefenen.
L.T.
Hij traint met passie en gevoel. Enthousiast, stimulerend en kennis van zaken. De opleiding was meer en beter dan verwacht.
N. v. B.

Een cursus die letterlijk doet wat ie zegt en meer. Wat een verrassing. Kan ik zeker aanbevelen.

A. v. A.
Hij weet van een onsamenhangende groep een hechte club te maken. Naar iedereen de juiste aandacht. Wat anderen over deze opleiding vertelden klopt! Erg leerzaam.

R.B.
Ik heb Norbert als ‘gezellig’, maar zeker ook goed en treffend ervaren in zijn observaties.

I.L.
Super mens, open, enthousiast en betrokken. Hij weet met de juiste toon te raken, ook als het moeilijk is voor iemand in de groep, hij schroomt niet om moeilijke zaken aan de orde te stellen.

L.W.
De in het begin door mij ervaren ‘vaagheid’ had een duidelijk doel. Gaandeweg de cursus merkte ik dat het een gevoel was van mijzelf (te gehaast) en dat hij ondertussen in alle geduld mij probeerde mee te nemen in een ervaring. Zeer prettig als je dat in de training mag ervaren.

G.M.
Ik vond Norbert inhoudelijk goed, hij is aansprekend als persoon. Hij weet met enthousiasme de stof over te brengen.

H.P.

3Dgedachte is sterk, had ik dat maar eerder ontdekt. Helpt me in professionele en persoonlijke rol. Norbert bedankt.

Y.W. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten