Individuele en Team coaching

3DMens begeleidt mensen, teams en organisaties in periodes van verandering (gewenst of ongewenst).

Begeleiding vindt altijd plaats na een Diagnose. Hier wordt de ontwikkel vraag vastgesteld die past bij de aanleiding, situatie en of probleem dat zich voordoet.
3DMens werkt vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen dat sterk de nadruk wordt gelegd op (onbewuste) herhalingen in gedrag, gedachten en gevoelens die plaatsvinden in het 'systeem' van de persoon, het team of de organisatie.

Na de Diagnose volgt de Design fase, want vervolgens gaat 3DMens samen met jou of team aan de slag met waar het werkelijk om gaat bij veranderingen in het systeem-ontwerp.

Na de Design fase begeleidt 3DMens de Develop fase, hier gaat het om de ont-wikkeling met antwoorden en mogelijkheden op het verdiepende vraagstuk. Door deze 3D aanpak wordt samengewerkt aan structurele oplossingen in jouw systeem of in het systeem van jouw team of organisatie. Meer info of een intake? Mail naar info@3dmens.nl of bel 0614929753.

3DMens heeft 15 verschillende opleidingen en trainingen ontworpen voor teams en bedrijven die 'iets' willen veranderen. 3DMens is geen standaard bedrijf met standaard oplossingen. Telkens gaat 3DMens de uitdaging aan om geheel met maatwerk aan de slag te gaan met individuele, team en organisatie vraagstukken. Kijken en werken in 3D betekent dat er begeleid wordt op het leerniveau en de duur die daadwerkelijk leidt tot resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten